Over ons

0 +

Jaren ervaring

OVER ONS

Succes Blij de Les streeft naar het behalen van successen, voor elk kind.

Wij geloven dat elk kind toegang verdient tot kwaliteitsonderwijs en gelijke kansen op groei en succes. Daarom gaan wij verder dan dat om een veilige en ondersteunende leeromgeving te creëren die is afgestemd op de unieke behoeften en leerstijl van elk kind. Ga met ons mee op deze reis om het volledige potentieel van uw kind te ontsluiten en het te helpen ontplooien!

Een stukje over mijzelf

Mijn naam is Lucy Fonseca, de oprichtster van Succes blij de les. 

Ik omschrijf mijzelf als een zorgzame, energieke professional die denkt in oplossingen. Als sociale verbinder help ik kinderen en jongeren graag, motiveer ik ze en draag effectief bij aan het vergroten van het  zelfvertrouwen. 

Ik heb zowel de Pabo als de master Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Naast het lesgeven heb ik overige studies gevolgd zoals kinderpsychologie en mentor als coach. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het onderwijs, waarbij ik ben gestart in het primair onderwijs en tot op heden werkzaam in het voortgezet onderwijs. 

Ondanks de vele initiatieven en inspanningen van scholen en ouders, zijn er helaas nog teveel leerlingen die kampen met extra behoeftes. Succes Blij de Les is ontstaan vanuit de droom om deze behoeftes te vervullen. 

Door individueel of in kleine settings in te springen op de behoeftes van deze leerlingen en hun ouders, hoop ik een positief steentje bij te kunnen dragen aan hun ontwikkeling.  

Dit doe ik met liefde en passie! 

Lucy Fonseca 

 
Hoe wij te werk gaan

Ons Werkproces

01

Afspraak maken

Kennis maken

02

Eerste les

03

Ben jij op zoek naar extra ondersteuning voor je kind op het gebied van (begrijpend) lezen, taal of rekenen? Of heeft je kind juist extra uitdaging nodig? Dan verdient hij of zij ook succeservaringen! Neem vandaag nog contact op met Succes blij de les.
Scroll naar boven